23/09/2023

БК ПЛАСТ

Машинско перење на теписи

Ценовник

Редовни цени

 • Синтетика                  60 денари  1м2
 • Бушави                       70 денари  1м2
 • Волна                         90 денари   1м2
 • Свилени и Кожни      90 денари  1м2
 • Во цената е вклучено бесплатен транспорт на теписи ( земање од вашиот дом и враќање на теписи на адреса на која живеете).
 • Напомена испорака на чисти теписи е од 3 до 7 дена зависно од материјалот на теписи.
 • Важно некои флеки на теписи немож да се вадат.
НОВО!!!  НОВО!!!  НОВО!!!  НОВО!!!  НОВО!!!  НОВО!!!  НОВО!!!  НОВО!!!  НОВО!!!

На ваше задоволство со новата опрема што ја имаме во можност сме да ви излеземе во пресрет за вашите потреби и да ви го скратиме време на достава од 3 дена до 7 дена на само 40 до 60 часа.

 • Ако сакате екстра брзо достава на вашите теписи (земање од вашиот дом и перење сушење, пакување и достава на вашата адреса на живење и сто тоа за екстра време од 40 до 60 часа да ги имате во вашиот дом во овие зимски денови).
Цени на Екстра услуги
 • Цените се следни.
 • Синтетика                  80 денари  1м2
 • Бушави                       90 денари  1м2
 • Волна                        100 денари   1м2
 • Свилени и Кожни      110 денари  1м2
 • Во цена е вклучено екстра турбо сушење
Copyright © БК ПЛАСТ All rights reserved. | Newsphere by AF themes.